söndag 18 april 2010

Beautiful Day

Kan inte hålla mig, utan måste skriva även idag. Vädret har varit helt fantastiskt de senaste dagarna här i London. Igår gick jag således och satte mig en stund i Stepney Green Park för att läsa. Parken ligger bara ca 5-10 minuter från oss, och är väl inte riktigt i klass med de större parkerna i stan, men duger finfint för att sitta i gräset en stund.

Jag vet inte om vulkanaskan hjälper till, men solnedgången igår kväll var väldigt fin. Lite rödare än vanligt, även om det inte riktigt framgår på bilden...

Idag var det ÄNNU bättre väder, så jag bestämde mig för att gå på utflykt. Har sett på kartan att Victoria Park inte ligger så långt härifrån, åt nordost. Ditåt har vi inte varit alls, så jag tänkte att jag skulle utforska lite. Sagt och gjort, på med ryggsäck och iväg. Efter en stund vek jag av stora vägen och kom ner till Regent's Canal som går genom stora delar av London. Himla mysigt område här, med lägenheter som ligger precis vid vattnet.


Väl inne i parken så visade det sig inte helt förvånande att fler hade tagit sig dit. Hit tänker jag släpa Sara i sommar. Klart schysst park, och stor! Kan inte tänka mig att det nånsin blir svårt att hitta en plats att sitta i gräset.

I ena änden av parken finns en "english garden", där de har jobbat lite extra på floran.

Squirrel!

Efter att ha gått runt hela parken (det tog ett tag) så satte jag mig lutad mot ett träd och läste. När jag började bege mig hem så hade det blivit ganska mycket folk, och många grillade, spelade boll, kastade frisbee eller helt enkelt bara slöade. Har hört att det var lite småkallt i Sverige i helgen. Trist för er ;)

2 kommentarer:

Orchid sa...

Fina foton! Helt underbart! Du har haft strålande väder, ser jag! Jag är allt litet avis! Jag riktigt längtar till det fina vädret kommer hit också! Idag har vi haft soligt, men kyligt!
Ta med dig S och gör en alldeles extra utflykt när hon kommer åter! Det uppskattas säkert!
Kram, dyre son!

Dammråttan sa...

Vi hade varmt på söndagen, men inte lördagen. Fast vi passade på att gå till badhuset i stället. Underbara bilder.

Kram